Müslüman olan kız ilk kez Haber7'ye konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde kendisini görmeye gelen gençlerle sohbet etmiş ve kendisiyle Paraguay'a gelmelerini teklif etmişti. Haber7.com o gençlerle Paraguay'da özel bir röportaj gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2018 15:04 GÜNCELLEME 03.12.2018 15:04 DÜNYA
Müslüman olan kız ilk kez Haber7'ye konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde kendisini görmeye gelen gençlerle sohbet etmiş ve kendisiyle Paraguay'a gelmeleri davetinde bulunmuştu.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Güney Amerika gezisinde bulunan gazetecilerden Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Adnan Gayhan, o gençlerle Paraguay'da çok özel bir röportaj gerçekleştirdi.

Arjantin'e gelen gençlerden Onur Durgut'un nişanlısı Paraguaylı kız Müslüman olmuş ve düğünlerinde Erdoğan'a nikah şahitliği teklifinde bulunmuştu. Müslüman olan Paraguaylı genç kız Haber7'ye verdiği röportajda, "Erdoğan'ı çok seviyorum, hayranıyım. Müslümanlar için çok iyi bir örnek. Çok doğru işler yapıyor, kimseden korkusu yok" dedi.

 

 

İşte o özel röportaj;

KAYNAK : Haber7