İran'da bir büyük felaket daha! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika: İran'ın Mazenderan eyaletinde bir otobüsün devrilmesi sonucu 20 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı. İran'da dün başkent Tahran'daki İmam Humeyni Havalimanından, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e havalanan ve 176 kişiyi taşıyan yolcu uçağı düşmüştü. İran devlet televizyonu kazada kurtulan olmadığını bildirmişti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2020 08:49 GÜNCELLEME 10.01.2020 07:27 DÜNYA
İran'da bir büyük felaket daha! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son Dakika Haberi: Dün, İran'da İmam Humeyni Havaalanı yakınlarında 176 kişinin bulunduğu Ukrayna Hava Yollarına ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı, kalktıktan kısa bir süre sonra teknik arızadan dolayı düşmüştü İran devlet televizyonu, düşen uçağındaki tüm yolcu ve mürettebatın hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

 

BİR FELAKET DAHA

 

İran devlet televizyonunun haberine göre, Tahran-Kunbed seferini yapan otobüs, Mazenderan eyaletine bağlı Duab mevkisinde devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybederken, 23 kişi ise yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından bölgedeki hastanelere kaldırıldı.

İRAN'DAKİ TRAFİK KAZALARI

Yılda yaklaşık 20 bin kişinin trafik kazalarında yaşamını yitirdiği İran'da, aşırı hız, yorgun araç kullanma ve hatalı sollama kazaların başlıca nedenleri arasında yer alıyor.

KAYNAK : AA