Azerbaycan-Ermenistan sınırından şehit haberleri geldi! 'Aliyev'den talimat bekliyoruz' çıkışı

Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki yaşanan olaylarla ilgili konuşan Azerbaycan Türkiye Evinin İcracı Direktörü, İnterpress Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmen Togrul Allahverdili "Azerbaycan Türkleri düşmana karşı mücadele için her an Başkomutanın emrini bekliyor!" diyerek Devlet Başkanı İlham Aliyev'den talimat beklediklerini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2020 15:55 GÜNCELLEME 14.07.2020 15:55 DÜNYA
Azerbaycan-Ermenistan sınırından şehit haberleri geldi! 'Aliyev'den talimat bekliyoruz' çıkışı

Azerbaycan Ordusunun karşı cevabı ve karşı önlemleri sonucunda Ermeni silahlı kuvvetlerinin provokasyonu engellendi ve şuan operasyonel durum Azerbaycan silahlı kuvvetlerinin kontrolüne geçti.

 

Azerbaycan ordusu Ermenistan'a karşı tedbirlerini devam ettiriyor. Togrul Allahverdili, "Tüm dünyanın koranavirüs belası ile savaşdtğı bir zamanda Ermenistan'ın sürekli ateşkes ihlali yapması işgalci ülkenin BM Genel Sekreteri'nin pandemi ile ilgili küresel ateşkes girişimini desteklemesinin tam bir yalan olduğunu kanıtlıyor. Uluslararası toplum Ermenistan'ın işgalicilik politikasına ve sınırda provokasyonlarına sert bir şekilde tepki vermelidir. Ermenistan anlamalıdır ki, Azerbaycan'ın işgal altındaki toprakları geri verilmediği takdirde, daha ağır darbelerle yüzleşecekler. Azerbaycan uluslararası hukuka saygı göstererek sabr ediyor. Ancak her kesin bilmesi lazım ki, Azerbaycan gençliği düşmana karşı mücadele için her an başkomutanın emrini bekliyor!" diyerek Devlet Başkanı İlham Aliyev'den talimat beklediklerini söyledi.