ABD'li ulusalcı neocanın övdüğü yazarlar
ABD'de Neoconların çıkarları doğrultusunda yaptığı çalışmalarla tanınan American Enterprise Institute uzmanı Michael Rubin, 5 Türk gazeteciyi hem övdü hem de uyardı.
ABONE OLABD'de iktidarda bulunan Neoconların çıkarları doğrultusunda yaptığı açıklama ve çalışmalarla tanınan American Enterprise Institute uzmanı Michael Rubin, 30 Nisan'da Middle East Forum'da yayımlanan makalesinde Türkiye'de askeri darbe yaptırmaya çalışan Ulusalcılar'ı savundu.
Star gazetesinin haberine göre 'İslamofaşist' kavramının mucidi Rubin 'ulusalcı mı oldu' dedirten makalesinde AK Parti'ye saldırıların 'daha fazla demokrasinin kanıtı' olduğunu savundu.
Rubin makalesinde Can Ataklı, Reha Muhtar, Nihat Genç, Serdar Akinan ve Tuncay Özkan'ı övdü ve Erdoğan'ı eleştirdikleri için tehlike altında olduklarını yazdı. 27 Nisan e-bildirisini de destekleyen ve askeri darbe anlamına gelmeyeceğini öne süren Rubin Erdoğan'ı Fransız ırkçı lider Jean-Marie Le Pen, Avusturyalı faşist lider Jörg Haider ile bir tuttu.