Sanna Marin'in şimdi de bir kadınla görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde bir partideki görüntülerinin ortaya çıkması sonrası eleştirilen ve uyuşturucu testi yaptıran Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in, yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bu arada; Marin'in uyuşturucu testi negatif çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2022 14:34 GÜNCELLEME 23.08.2022 14:37 DÜNYA
Sanna Marin'in şimdi de bir kadınla görüntüleri ortaya çıktı

36 yaşındaki Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in, geçtiğimiz hafta bir partide görüntüleri çıkmış, hatta evli olmasına karşın bir erkekle yakın şekilde dans etmesi gündem olmuştu.

Evli olan Finlandiya Başbakanı'nın bir erkekle dans ettiği görüntüler ortaya çıktı

Bu tartışmalar sürerken, Marin'in bu kez de bir kadınla samimi şekilde dans ettiği görüntüler sosyal medyaya sızdırıldı.

ESKİ GÜZELLİK KRALİÇESİ ÇIKTI

İngiliz basını, "Finlandiya'nın parti düşkünü başbakanı" başlığıyla görüntüleri yayınlarken, Marin'in yanındaki kişinin Finlandiyalı sosyal medya fenomeni Sabina Särkkä olduğu belirtildi.

Finlandiya'da güzellik kraliçesi seçilen ve Finlandiya'yı 2012 yılında Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil eden ünlü model ve eski güzellik kraliçesi Sabina Särkkä, sadece altı gün önce Instagram'da paylaştığı hikayede; eşi Ossi Kivimäki ile ayrıldıklarını açıklamıştı.

Marin daha önce, bir gece kulübünde 38 yaşındaki Finlandiyalı şarkıcı Olavi Uusivirta ile yakın bir şekilde dans etmşti.

Sanna Marin'in partideki görüntüleri olay oldu

Sanna Marin parti görüntülerini savundu: Tamamen yasal

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR