Rotterdam Belediyesi binasına Türk bayrağı asıldı

Türkiye'de dün gerçekleşen bombalı terör saldırısı nedeniyle Rotterdam Belediye binasına Türk bayrağı çekilerek yarıya indirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2022 22:32 GÜNCELLEME 14.11.2022 23:08 DÜNYA
Rotterdam Belediyesi binasına Türk bayrağı asıldı

Geçtiğimiz gün 16:20 sularında Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde yaşanan kanlı terör saldırısı nedeniyle Hollanda'nın ikinci büyük şehri Rotterdam’da bir gün süreyle milli yas ilan edildi.

Rotterdam Belediye binasına Türk bayrağı çekilerek, yarıya indirildi.

"KALBİMİZ İSTANBUL SALDIRISINDA HAYATINI KAYBEDENLER VE AİLELERİYLE BİRLİKTE"

Rotterdam Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, dün Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısı nedeniyle Türkiye'ye destek ve dayanışma için belediye binasına asılan Türk bayrağının yarıya indirildiği kaydedildi.

Açıklamada, "Rotterdam belediye binasına asılan Türk bayrağı yarıya indirildi. Kalbimiz İstanbul saldırısında hayatını kaybedenler ve aileleriyle birlikte." mesajı paylaşıldı.

İmamoğlu, ağaçların kaldırılmasını isteyen esnafı Murat Ongun'a havale etti: Buna bakın

FOX TV'de Gülbin Tosun canlı yayında kahkaha attı! Özür dilemek zorunda kaldı

Fondaş medyanın terör örgütü PKK ile imtihanı... Referansları AFP ve Reuters oldu

İstiklal'deki terör saldırısına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 48'e çıktı

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR