Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın kızı Prenses İman bir Yunan ile evlendi

Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın kızı Prenses İman Bint Abdullah, Yunan asıllı ve Venezuela doğumlu Cemil Alexander Thermioti ile dünya evine girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.03.2023 21:43 GÜNCELLEME 12.03.2023 21:43 DÜNYA
Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın kızı Prenses İman bir Yunan ile evlendi

Kraliyet Divanı ve resmi televizyonların yanı sıra çeşitli internet sitelerinde, kraliyet aile üyelerinin yanı sıra yerli ve yabancı konukların katılımıyla düzenlenen nikah törenine ilişkin görüntüler yayınlandı.

Beyt'ul Ürdün Sarayında düzenlenen nikah törenine, prens ve prenseslerin yanı sıra Mısır Cumhurbaşkanı'nın eşi İntisar es-Sisi gibi kraliyet ailesine yakın misafirler de katıldı.

Prenses İman'ın (27) evlendiği Thermioti'nin (29) 1994'te Venezuela'nın başkenti Karakas'ta doğduğu ve Yunan asıllı olduğu biliniyor. Thermioti şu anda ABD'nin New York kentinde yaşıyor.

Kral Abdullah'ın Hüseyin (29), İman (27), Selma (23) ve Haşim (18) olmak üzere 4 çocuğu bulunuyor.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR