Cenevre Müslüman Cemaati Vakfı'nın iftar programında Türkiye'ye dua

Cenevre Müslüman Cemaati Vakfı, iftar programı düzenledi. Türkiye'nin Cenevre Başkonsolosu İpek Zeytinoğlu Özkan, depremden etkilenenleri anarak, mübarek ramazanın Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2023 01:17 GÜNCELLEME 25.03.2023 01:18 DÜNYA
Cenevre Müslüman Cemaati Vakfı'nın iftar programında Türkiye'ye dua

İftar programına, Türkiye'nin Cenevre Başkonsolosu İpek Zeytinoğlu Özkan, Cenevre Müslüman Cemaati Vakfı temsilcileri, Türk vatandaşları ve diğer ülkelerden konuklar katıldı.

Başkonsolos Özkan, burada yaptığı konuşmada, mübarek ramazanın hayırlar getirmesini dilerken, böyle bir organizasyonda emeği geçenlere ve Cenevre Müslüman Cemaati Vakfı yetkililerine teşekkür etti.

TÜRKİYE, ASRIN FELAKETİ NEDENİYLE BURUK BİR RAMAZAN YAŞIYOR

6 Şubat'ta Türkiye'de yaşanan ve milyonlarca kişiyi etkileyen büyük depremler nedeniyle buruk bir ramazan yaşadıklarını söyleyen Özkan, depremlerde hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

"HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM"

Özkan, "Depremlerin hemen ardından devletimiz, milletimiz ile el ele vererek depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için tüm imkanlarını seferber etti. Hem yurt içi hem de yurt dışında büyük bir dayanışma gördük. Bu noktada İsviçre'deki Türk vatandaşları da depremzedeler için büyük bir dayanışma örneği göstererek, desteklerini iletti. Yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. Mübarek ramazan ayının Türk milleti, tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

İftarın ardından Türkiye ve İslam alemi için dua edildi. Öte yandan Türkiye'deki depremzedelere destek olmak için tatlı satışı gerçekleştirildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR