Uçak türbülansa girdi: 7 kişi yaralandı

ABD-Avustralya seferi sırasında türbülansa giren uçaktaki yolcu ve uçuş görevlilerinden 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2023 22:57 GÜNCELLEME 03.07.2023 22:57 DÜNYA
Uçak türbülansa girdi: 7 kişi yaralandı

ABD medyasında yer alan haberlere göre, Hawaiian Havayollarına ait uçak, Hawaii'den Avustralya'nın Sidney kentine yaptığı sefer sırasında türbülansa girdi.

Türbülansa hazırlıksız yakalanan 4 yolcu ve 3 uçuş görevlisi yaralandı.

Kalkıştan yaklaşık 5 saat sonra gerçekleşen şiddetli türbülansta, başını tavana veya sert cisimlere çarparak yaralanan yolcu ve uçuş görevlilerine uçaktaki bir doktor tarafından müdahale edildi.

Haberlerde, türbülansın oksijen maskelerinin açılmasına yol açtığı ve yolcuları sersemlettiği bilgisi paylaşıldı.

163 yolcusu ve 12 kişilik mürettebatı bulunan Airbus A330 tipi uçağın, Sidney'e sorunsuz indiği ve yaralıların hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR