İsrail'den Gazze'de bir gecede katliam! Vefat edenlerin sayısı korkunç

Gazze'de, İsrail saldırıları sonucu bir gecede aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 110 Filistinli hayatını kaybetti

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2023 06:23 GÜNCELLEME 24.10.2023 09:44 DÜNYA
İsrail'den Gazze'de bir gecede katliam! Vefat edenlerin sayısı korkunç

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmaların başladığı 7 Ekim'den bu güne 18 gün geçti.

Hamas'ın saldırılarını bahane eden İsrail, Gazze Şeridi'ndeki sivillerin üzerine bomba yağdırıyor.

Masum sivilleri katleden İsrail, her geçen güne katliamlarına yenilerini ekliyor.

İSRAİL YİNE SİVİLLERİ HEDEF ALDI

İsrail uçakları bu kez, Gazze'nin Cebaliya, Şeyh Rıdvan, Han Yunus ve Eş-Şati Mülteci kampları ile Beyt Lahiya ve Refah'ta sivillerin evlerini hedef aldı.

Filistin haber ajansı WAFA'nın sağlık kaynaklarından naklettiği haberde, Han Yunus'taki saldırıda, aralarında çocukların da olduğu en az 23 kişinin öldüğü, 45 kişinin yaralandığı belirtildi. Enkaz altında hala çok sayıda kişi olduğu ve çalışmaların devam ettiği aktarıldı.

Gazze için kritik saatler! Tek ışık kaynağı sönüyor...Felaket yaşanacak

İsrail savaş uçakları, Gazze'de bir binayı bombaladı!

Refah kentindeki saldırılarda ise en az 30 Filistinli yaşamını yitirdi.

Gazze'de, İsrail saldırıları sonucu bir gecede aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 110 Filistinli hayatını kaybetti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR