Ebu Ubeyde tüm dünyaya son dakika duyurdu! İsrail'e tek şartını açıkladı

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, “Dünya, vicdansız suçlular veya aciz seyirciler olmak üzere ikiye bölündü” ifadelerini kullanarak, “Halkımıza yönelik saldıralar durmadan kabul edebileceğimiz hiçbir anlaşma yok” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2023 22:50 GÜNCELLEME 29.12.2023 10:51 DÜNYA
Ebu Ubeyde tüm dünyaya son dakika duyurdu! İsrail'e tek şartını açıkladı

Son dakika Ebu Ubeyde haberleri: İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları aralıksız sürüyor. Çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı her geçen gün artarken İzzeddin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'den yeni bir açıklama geldi.

'HALKIMIZA YÖNELİK SALDIRILAR DURMADAN KABUL EDEBİLECEĞİMİZ ANLAŞMA YOK'

Sesli bir mesaj yayınlayan Ubeyde mesajda, Hamas’ın önceliğinin Filistin halkına yönelik İsrail saldırılarını durdurmak olduğunu belirterek, hiçbir şeyin bundan daha önemli olmadığını vurguladı.

İsrail saldırıları sona ermeden yeni bir esir takası anlaşması olmayacağını yineleyen Ubeyde, “Halkımıza yönelik saldırganlık tamamen durmadan kabul edebileceğimiz hiçbir anlaşma yok” dedi.

'825 İSRAİL ARACI İMHA ETTİK'

İsrail ordusuna yönelik saldırılara ait bugüne kadar yayınladıkları görüntülerin sadece buzdağının görünen kısmı olduğunu aktaran Ubeyde, “Gazze'ye yönelik saldırının başlamasından bu yana 825 İsrail aracı imha edildi” dedi.

'DÜNYA VİCDANSIZ SUÇLULAR VEYA ACİZ SEYİRCİLER OLMAK ÜZERE İKİYE BÖLÜNDÜ'

Filistin halkının bu savaştan başı dik olarak çıkacağını ifade eden Ubeyde, "Dünya, vicdansız suçlular veya aciz seyirciler olmak üzere ikiye bölündü. İsrail işgaline yüzyılın darbesini indirdik ve dünyaya hak ve özgürlük talep eden bir halk olduğumuzu gösterdik” dedi.

Aksa Tufanı Operasyonu’nun Siyonist İsrail'i yok olma yoluna soktuğunu belirten Ubeyde, “Haklarımızın elimizden alındığını bildiğimiz için mücadeleye devam ediyoruz”

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR