Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor: Dünyanın diline düşen hata

Galler Prensesi Kate Middleton’ın fotoğrafı ajanslar tarafından ‘manipülasyon’ gerekçesiyle geri çekildi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2024 11:42 GÜNCELLEME 11.03.2024 17:11 DÜNYA
Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor: Dünyanın diline düşen hata

İngiltere Kralı III. Charles'ın oğlu Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayında karın ameliyatı geçirmişti. Dün Kate Middleton'ın iki ay sonra ameliyat sonrası ilk fotoğrafı basına servis edildi.

Ancak fotoğrafın basına servis edilmesiyle büyük bir skandal da patladı.

İngiltere'de anneler günü için Kensington Sarayı'ndan servis edilen Galler Prensesi Kate Middleton ve çocuklarının yer aldığı fotoğraf, üzerinde oynandığı gerekçesiyle uluslararası haber ajansları tarafından yayından kaldırıldı.

BİR ŞEYLER SAKLANIYOR KUŞKUSU 

AFP fotoğrafı abonelerine servis ettiği sistemden kaldırılsa da kopyası internete yayılmaya başladı.

Fotoğrafı inceleyen uzmanlar birçok noktada düzenleme izleri buldu. 

Fotoğrafı tahtın varisi ve Kate'in eşi Prens William'ın çektiği bilgisi de gönderilerde paylaşıldı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR