Eski Avustralya Başbakanı Morison: Görev süremde anksiyete ilacı kullanmak zorunda kaldım

Eski Avustralya Başbakanı Scott Morrison, başbakanlığı döneminde anksiyete ilacı kullanmak zorunda kaldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2024 12:15 GÜNCELLEME 26.04.2024 12:15 DÜNYA
Eski Avustralya Başbakanı Morison: Görev süremde anksiyete ilacı kullanmak zorunda kaldım

9News sitesinin haberine göre, Morrison, The Australian gazetesinde, başbakanlık görevi boyunca yaşadığı anksiyeteye ilişkin yakında çıkacak kitabından alıntı paylaştı.

Morrison, başbakanlık yaptığı sürede yaşadığı fiziksel yorgunluk ile siyaset ve medyanın saldırılarının anksiyete ilacı kullanmasına neden olduğunu belirtti.

Psikolojik yardım almasa ağır bir depresyona girebileceğini aktaran Morrison, ailesinin desteği, dini inancına olan güveni ve ilaç tedavisi sayesinde depresyona girmekten kurtulduğunu anlattı.

- "BU ŞİKAYET YA DA SUÇLAMA DEĞİL SADECE BİR GERÇEK"

Morrison, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, anksiyetenin birçok kişi için normal ve sıradan bir durum olduğunu vurgulayarak, bu rahatsızlıktan ötürü yaşadıklarını kitabında detaylandırdığını belirtti.

Yaşadıklarını aktararak başkalarını cesaretlendirmeyi amaçladığını vurgulayan Morrison, "Bir siyasetçi olarak, bu tür şeylerin olağan olduğunu biliyorum. Bu şikayet ya da suçlama değil sadece bir gerçek. Siyasetçiler taştan yapılmamıştır ancak çoğu zaman kendi aralarında da olmak üzere öyleymiş gibi davranılıyor." ifadesini kullandı.

KAYNAK : AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR