İsrail askerini eşek arıları hastanelik etti

Gazze Şeridi'nin güneyinde eşek arıları tarafından sokulan on iki asker yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 17:35 GÜNCELLEME 10.05.2024 17:45 DÜNYA
İsrail askerini eşek arıları hastanelik etti

Gazze Tümeni Güney Tugayı'nın Nirim topluluğu yakınlarındaki sınır bölgesinde İsrail ordusunun yürüttüğü askeri operasyon sırasında olay meydana geldi.

ARILAR ASKERLERİ HASTANELİK ETTİ

Times of Israel'de yer alan habere göre İsrail ordusunun tankının büyük bir eşek arısı kovanının üzerinden geçmesi, arıların askerleri sokmasına neden oldu. Yaralanan askerlerin birinin durumunun orta, diğer 11'inin ise hafif yaralı olduğunu açıklandı. Olay sonrası askerler hastaneye götürüldü.

"Gazze'nin güneyindeki tampon bölgede bir tank, eşek arısı yuvasının çok yakınından geçti. Ardından çok sayıda eşek arısı çevredeki askerlere saldırdı. Yaralılar Tel Hashomer Hastanesi'ne sevk edildi."

 

KAYNAK : Haber7
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR