İsrail o bölgeden çekildi

İsrail ordusu, Batı Şeria'nın Cenin kenti ve Cenin Mülteci Kampı'ndan çekildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2024 08:40 GÜNCELLEME 23.05.2024 09:12 DÜNYA
İsrail o bölgeden çekildi

İsrail ordusu, iki gün süren askeri saldırılarının ardından işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kenti ve Cenin Mülteci Kampı'ndan çekildi.

İKİ GÜN SONRA ÇEKİLDİ

İsrail ordusunun 21 Mayıs sabahı başlattığı askeri saldırılarının ardından bu sabah Cenin kenti ve kampından tamamen çekildiğini söyledi. Görgü tanıkları, yüzlerce Filistinlinin, İsrail ordusunun çekilmesinden sonra Cenin Mülteci Kampı'ndaki evlerine ve mülklerine dönmeye başladığını ifade etti.

İsrail'in Cenin'deki saldırılarında 4'ü çocuk 11 Filistinli öldü

ON BİR ŞEHİT

Filistin Sağlık Bakanlığından dün yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun Cenin'e 21 Mayıs'ta başlattığı saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısının 11'e yükseldiği duyurulmuştu.

HASTANEDE ŞEHİT OLDU

 İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentine yönelik iki gün süren saldırılarında yaralanan bir Filistinlinin hayatını kaybettiği, Cenin'de hayatını kaybedenlerin sayısının 12'ye yükseldiği bildirildi.

Cenin'deki Er-Razi Hastanesi Müdürü Fevvaz Hammad, dün akşam Cenin'de yaralanan 30 yaşındaki Mustafa İbrahim Musa Cebarin'in hayatını kaybettiğini açıkladı.

 

KAYNAK : AA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR