Antalya'ya giden uçakta sarhoş yolcu krizi

İskoçya'nın Glasgow kentinden Antalya'ya uçan bir yolcu uçağında sarhoş yolcu ortalığı birbirine kattı. Geçen sene de İskoçya'dan kalkan uçakta benzer bir kriz yaşanmıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2024 14:46 GÜNCELLEME 25.05.2024 14:53 DÜNYA
Antalya'ya giden uçakta sarhoş yolcu krizi

İskoçya'nın Glasgow kentinden Antalya'ya uçan yolcu uçağında kriz çıktı. Glasgow'dan havalanan uçakta kalkıştan kısa bir süre sonra sarhoş bir yolcunun elindeki cin şişesini uçuş görevlilerine vermek istememesi üzerine kavga çıktı. Görevlilere saldıran yolcu ve yanındaki kız arkadaşı daha sonra apar topar koltuklarından kaldırıldı.

Olayın ardından pilot, Newcastle Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Havalimanında uçağa giren polis, sarhoş adamı gözaltına aldı.

Gecikme nedeniyle yaklaşık 200 kişiyi taşıyan uçak 5 saat rötarlı olarak Antalya'ya inebildi.

Geçen sene de Glasgow'dan hareket ederek Antalya'ya giden bir uçaktaki sarhoş İngiliz yolcu, kabin ekibine saldırmış, uçak Yunanistan'ın Selanik kentine acil iniş yapmak zorunda kalmıştı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR