O sivilleri vuracaktı, Kassam onu vurdu! İsrailli bakanın ‘komutan’ oğlunu indirdiler

Terör devleti İsrail'in sivil katliamı için Gazze Şeridi'ne giren İsrail Meclisi Knesset Üyesi Efi Itam’ın oğlu ve 828. Tugayı Tabur Komutanı Itamar Itam, başarılı keskin nişancı operasyonuyla vuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2024 12:31 GÜNCELLEME 26.05.2024 17:28 DÜNYA
O sivilleri vuracaktı, Kassam onu vurdu! İsrailli bakanın ‘komutan’ oğlunu indirdiler
  • Haber7 - ÖZEL

İsrail ordusu Gazze’de Kassam Tugayları’nın sert direnişiyle şoka uğruyor. Savaşın 232’inci gününde Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliye şehrine giren İsrail ordusuna spesifik operasyonlar düzenleyen Hamas’ın askerî kanadı Kassam Tugayları, siyonistlere peş peşe iki darbe indirdi.

Cibaliye’de keşfettiklerini sandıkları tünele katliam için girin giren İsrail askerlerini tünelde pusuya düşürüp esir alan Kassam Tugayları, üst düzey bir İsrail teröristini de vurdu.

İsrail Savunma Kuvvetleri 828. Tugayı Tabur Komutanı Itamar Itam, Cibaliye’de Kassam mücahidinin keskin nişancı atışıyla yaralandı.

Aynı zamanda İsrail Meclisi Knesset üyesi ve eski bakan Efi Itam’ın oğlu olan Itamar Itam, helikopterle İsrail’in en büyük tıp merkezlerinden Beilinson Hastanesi’ne taşındı.

İsrail merkezli Maariv gazetesi, Itamar Itam’ın Gazze’de vurulduktan sonra hastanede ameliyata alındığını doğruladı.

Kassam Tugayları'nın son günlerde Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği başarılı keskin nişancı operasyonlarından bazıları şöyle:

Kassam Tugayları'nın keskin nişancı operasyonlarıyla ilgili paylaştığı bazı grafikler şunlar:

AYNI ADRES FARKLI OPERASYON

Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliye şehrini İsrail ordusuna dar eden Kassam Tugayları, dün İsrail askerlerini tünelde pusuya düşürerek esir almıştı. Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, “Mücahitlerimiz Cumartesi öğleden sonra Gazze Şeridi’nin kuzeyinde karmaşık bir operasyon düzenledi; burada İsrail özel kuvveti pusuya düşürüldü ve bütün üyeleri öldürüldü veya esir alındı.” açıklamasını yapmıştı.

Cibaliye'deki esir alma operasyonunun görüntüleri de yayınlanmıştı.

Ebu Ubeyde duyurdu! Kassam Tugayları İsrail askerlerini esir aldı! İsrail'den açıklama

Gazze'de İsrail askerlerinin esir alındığı görüntüde dikkat çeken detay: Terlikle başardı

KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR