Bella ve Gigi Hadid'ten Gazze için rekor bağış

Filistin asıllı model kardeşler Gigi ile Bella Hadid, Filistin'e 1 milyon dolar bağışladı

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2024 19:01 GÜNCELLEME 01.06.2024 19:09 DÜNYA
Bella ve Gigi Hadid'ten Gazze için rekor bağış

Dünyaca ünlü modeller Gigi Hadid ve Bella Hadid, Filistin'e olan desteklerini bir kez daha göstererek büyük bir bağışta bulundu.

Filistin asıllı kız kardeşler, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı tepkilerini sürekli dile getiren isimler arasında yer alıyor. Hadid kardeşler, bu kez Filistin'deki çocuklar ve aileler için toplu olarak 1 milyon dolar bağış yaparak dikkat çekti.

Gigi ve Bella Hadid, sadece moda dünyasında değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle de adlarından sıkça söz ettiriyor. Filistin'e yapılan saldırılar karşısında sessiz kalmayan kardeşler, sık sık sosyal medya üzerinden de Filistin'e olan desteklerini paylaşıyorlar. Bu bağışla birlikte, desteklerini somut bir şekilde göstererek Filistin halkının yanında olduklarını bir kez daha vurguladılar.

DÖRT AYRI KURULUŞA PAYLAŞTIRILACAK

Hadid kardeşlerin yaptığı 1 milyon dolarlık bağış, Filistin'deki çocuklara ve ailelere odaklanan dört kuruluş arasında eşit olarak dağıtılacak. Bu kuruluşlar, savaşın mağdur ettiği çocukların eğitimine, sağlık hizmetlerine ve temel ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olacak projeleri finanse edecek.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR