Quentin Tarantino'ya New York'ta Filistin protestosu

7 Ekim sonrası İsrail'deki bir askeri üssü ziyaret ederek desteğini vurgulayan dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino, New York'ta yemek yediği bir mekanda Filistin protestosuyla karşılaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2024 11:26 GÜNCELLEME 18.06.2024 06:45 DÜNYA
Quentin Tarantino'ya New York'ta Filistin protestosu

İsrail'in 7 Ekim'den sonra katliamı devam ederken, İsrail ordusunun "moralini yükseltmek" için ülkedeki bir askeri üssü ziyaret eden Quentin Tarantino, burada askerlerle poz vermişti.

NEW YORK'TA PROTESTO

İsrailli eşi sanatçı Daniella Pick ile İsrail'de yaşayan Quentin Tarantino, New York'ta yemek yediği bir mekanda protesto edildi.

"Crackhead Barney" olarak bilinen İsrail karşıtı performans sanatçısı ve bir grup aktivist tarafından protesto edilen 60 yaşındaki yönetmen, güvenlik görevlileri tarafından aracına bindirilerek oradan uzaklaştırıldı.

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR