Rusya'dan katliam gibi saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Rusya, Ukrayna’nın güneyindeki Zaporijya bölgesinde bulunan Volnyansk kabasına saldırı düzenledi. Ukrayna Acil Durumlar Servisi, saldırıda 2’si çocuk 7 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2024 12:15 GÜNCELLEME 01.07.2024 11:24 DÜNYA
Rusya'dan katliam gibi saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ukrayna Acil Durumlar Servisi’nden yapılan açıklamada, “Kurtarma ekipleri saat 19:46'da Volnyansk kasabasında düşman saldırısının gerçekleştiği yerde bir binada ve bir arabada çıkan yangını söndürdü. Yangın aynı anda iki yerde söndürüldü. 300 metrekarelik bir alanda iki katlı bir bina ve yanındaki arabalar da dahil olmak üzere bir ek bina ve 150 metrekarelik bir alanda iki tek katlı bina. İlk belirlemelere göre 2'si çocuk olmak üzere 7 kişi hayatını kaybetmiş, 8'i çocuk 31 kişi de yaralanmıştır” denildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR