Sevgilisinin dilini koparan kadın yakalandı

İnternet üzerinden tanıştığı sevgilisinin kendisinden ayrılmasını kaldıramayan ve "son öpücük" isteyerek Haziran 2017'de erkek arkadaşının dilini koparan 26 yaşındaki İspanyol kadın Lopez, 7 yıllık arama çalışmalarının ardından yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2024 13:00 GÜNCELLEME 01.07.2024 13:00 DÜNYA
Sevgilisinin dilini koparan kadın yakalandı

26 yaşındaki Adaia Lopez, Haziran 2017'de "son öpücük" isteyerek kendisinden ayrılan partnerinin dilini koparmıştı.

Lopez, 7 yıllık arama çalışmalarının ardından 26 Haziran'da yakalandı.

6 yıl hapis cezasıyla yargılanan kadın hakim karşısına çıkarıldı. Mahkemede, adamın tat alma duyusunun yanı sıra, tatlı ile tuzlu yiyecekleri ayırt etme yeteneğini kaybettiği söylendi. Mağdur adamın, konuşma yetisinde de sorunlar yaşadığı belirtildi.

Çiftin aralarında 22 yaş fark bulunduğu, Lopez'in dilini kopardığı sevgilisiyle Aralık 2016'da internetten tanıştığı öğrenildi.

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR