Husilerden son dakika İsrail kararı! İntikam yemini: Genişletiyoruz...

Yemen'deki Husiler, İsrail'e ve destekleyen ülkelere yönelik "askeri operasyonlarını genişleteceklerini" açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2024 02:39 GÜNCELLEME 14.07.2024 02:40 DÜNYA
Husilerden son dakika İsrail kararı! İntikam yemini: Genişletiyoruz...

Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, sosyal medyadan, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Han Yunus bölgesinin batısında “güvenli olduğunu” iddia ettiği El Mevasi bölgesine ve Eş-Şati Mülteci Kampı'nda bulunan El-Ebyad Camisi'ne yönelik saldırılara ilişkin açıklamada bulundu.

'FİLİSTİN HALKININ İNTİKAMINI ALMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ''

Açıklamada, "Silahlı Kuvvetler (Husiler), sonuncusu siyonist düşmanın yüzlerce şehit ve yaralıya yol açtığı Gazze'deki durumla ilgili son gelişmeleri takip ediyor." ifadelerine yer verdi.

'İSRAİL'E KARŞI ASKERİ OPERASYONLARI GENİŞLETİYORUZ'

Husi güçlerinin "Filistin halkının intikamını almak için elinden geleni yapacağını" belirten Seri, bu doğrultuda gerekli adımların atılacağını belirtti.

Seri, "Silahlı Kuvvetler, İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları duruncaya kadar İsrail'e ve destekçilerine karşı askeri operasyonlarını genişletmekten çekinmeyecektir." şeklinde tepki gösterdi.

KAYNAK : AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR