Elon Musk robot sevgilisiyle yemeğe çıktı!

Elon Musk robot sevgilisiyle akşam yemeğine çıkarak, "Onu yemeğe çıkardım, onunla konuşmaktan keyif alıyorum. Akıllı, güzel ve itaatkar" açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.08.2024 22:36 GÜNCELLEME 08.08.2024 03:56 DÜNYA
Elon Musk robot sevgilisiyle yemeğe çıktı!

22 Haziran 2023 tarihinde bir robotla yaptığı dikkat çeken gösteriyle dikkat çeken teknoloji milyarderi ve X sosyal medya platformunun sahibi Elon Musk yine şaşırtmadı.

ROBOT SEVGİLİSİYLE AKŞAM YEMEĞİ

Elon Musk robot sevgilisiyle akşam yemeği yemeğine çıktı. Görüntüler ise milyonları hayrete düşürdü. Musk yemeğin ardından yaptığı dikkat çeken bir açıklama yaptı.

"AKILLI, GÜZEL VE İTAATKAR"

Robot sevgilisi ile konuşmasından keyif aldığını belirten Musk, "Onu yemeğe çıkardım. Akıllı, güzel ve itaatkar" ifadelerine yer verdi.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR