Kassam'dan son dakika Hizbullah duyurusu! Ebu Ubeyde: Düşmanın kurtuluşu yok!

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'in içlerinde stratejik ve hassas hedeflere düzenlediği nitelikli büyük saldırı dolayısıyla Hizbullah'ı tebrik etti. Ubeyde, "Lübnan'daki kahraman direnişçileri takdir ediyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2024 21:34 GÜNCELLEME 25.08.2024 23:27 DÜNYA
Kassam'dan son dakika Hizbullah duyurusu! Ebu Ubeyde: Düşmanın kurtuluşu yok!

Son dakika Kassam Tugayları haberleri: Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Hizbullah ile İsrail arasında bu sabah tırmanan gerilime ilişkin yazılı açıklama yaptı.

'LÜBNAN'DAKİ KAHRAMAN DİRENİŞÇİLERİN FEDAKARLIKLARINI TAKDİR EDİYORUZ'

Sosyal medya platformu Telegram’dan yayımlanan açıklamada, Ebu Ubeyde, "Hizbullah’taki kardeşlerimizin Komutan Fuad Şükür suikastına verdikleri ilk tepkiyi tebrik ediyoruz. Lübnan'daki halkımızın ve kahraman direnişçilerinin değerli fedakarlıklarını da takdir ediyoruz." ifadesini kullandı.

'İSRAİL'İN CEZADAN KURTULUŞU YOK'

Ebu Ubeyde, Hizbullah’ın bu saldırılarının Aksa Tufanı’ndan (7 Ekim) bu yana siyonist rejime (İsrail) ilişkin stratejik gerçekliğinin değiştiğini bir kez daha doğruladığını belirterek, "Düşmanın (İsrail) cezadan kurtuluşu yok. Her yerde ve her cepheden saldırılara maruz kalma ihtimalinin de sınırı yok." dedi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına işaret eden Ebu Ubeyde, bu saldırıları durdurmadığı sürece İsrail’e karşı tüm cephelerin ateş hattı olarak devam edeceğini vurguladı.

Öte yandan Kassam Tugayları, Gazze'den ateşlediği M90 füzeleriyle işgalci İsrail'i vurduğunu duyurdu.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR