İsrail askerlerince öldürülen Eygi, mezuniyetine Filistin bayrağı ve kefiyeyle katılmış!

İsrail ordusu tarafından başından vurularak öldürülen aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin, Washington Üniversitesi'ndeki iki ay önceki mezuniyet törenine ‘Özgür Filistin’ yazılı bir Filistin bayrağı ve kefiye ile katıldığı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2024 02:22 GÜNCELLEME 09.09.2024 10:18 DÜNYA
İsrail askerlerince öldürülen Eygi, mezuniyetine Filistin bayrağı ve kefiyeyle katılmış!

İsrail'in işgaline karşı Filistin'e destek vermek için gittiği Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülen Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi, kendini Filistin'e desteğe adamıştı.

MEZUNİYET TÖRENİNE FİLİSTİN BAYRAĞI VE KEFİYEYLE KATILMIŞTI

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı protestolara katılan, ve çok kez Filistin için maddi yardımda bulunan Eygi, Washington Üniversitesi'ndeki iki ay önceki mezuniyet törenine ‘Özgür Filistin’ yazılı bir Filistin bayrağı ve kefiye ile katıldığı ortaya çıktı.

İtalyan aktivist Ayşegül Eygi'nin son anlarını anlattı!

Fetih Hareketi'nden son dakika şehit Eygi açıklaması!

İsrail'in şehit ettiği Ayşenur'un en yakınındaki arkadaşı dehşet anlarını anlattı!

Yüzlerce kişi ABD'de Ayşenur Ezgi Eygi için toplandı

İsrail'in katlettiği Ayşenur'un ata evi Türk bayraklarıyla donatıldı

 

KAYNAK : Haber7
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR