Almanya'da yangın: 2 Türk vatandaşı hayatını kaybetti!

Almanya'nın Eberswalde kentinde çıkan yangında, bir Türk anne ile 5 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti. Dışişleri, "Berlin Başkonsolosluğumuz yanan binada incelemelerde bulunmuştur. Gelişmeler yakından takip edilmektedir" açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 16:51 GÜNCELLEME 16.09.2024 16:51 DÜNYA
Almanya'da yangın: 2 Türk vatandaşı hayatını kaybetti!
 

Almanya'nın başkenti Berlin'in kuzeyindeki Eberswalde kentinde bir evde çıkan yangında, bir Türk anne ile 5 yaşındaki oğlun hayatını kaybetti. 

Polis, Eberswalde'nin merkezinde bulunan üç katlı bir binanın hem işyeri kısmında hem de konut olan tarafında yangın çıktığını, iki kişinin hayatını kaybettiğini ve altı kişinin yaralandığını bildirdi.

Binanın alt katında bir döner dükkanı bulunduğu ve yangının çıkış sebebinin bilinmediği aktarıldı.

Polis yangın nedeniyle geniş çaplı soruşturma başlattı.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, olayla ilgili yerel makamlar tarafından soruşturma başlatıldığını bildirildi.

Açıklamada, "Berlin Başkonsolosluğumuz yanan binada incelemelerde bulunmuştur. Gelişmeler yakından takip edilmektedir" denildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR