Hamas'ın yeni lideri Sinvar'ın öldüğü iddia edildi! İsrail'den açıklama

İsrail’in, Hamas Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar’ın Gazze’deki saldırılarda hayatını kaybetmiş olabileceği iddiasını soruşturduğu bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2024 04:05 GÜNCELLEME 23.09.2024 04:05 DÜNYA
Hamas'ın yeni lideri Sinvar'ın öldüğü iddia edildi! İsrail'den açıklama

İsrail devlet televizyonu KAN’da yer alan haberde, Hamas Siyasi Büro Başkanı Sinvar’ın İsrail’in son saldırılarında hayatını kaybedip kaybetmediğinin araştırıldığı ancak bu iddiayı destekleyecek doğrulanmış bir istihbarat bulunmadığı kaydedildi.

İSRAİL GÜVENLİK TEŞKİLATI BÖLÜNMÜŞ DURUMDA

Haberde, İsrail güvenlik teşkilatının, “Sinvar’ın temas dışı olduğu ya da hayatını kaybettiği konusunda bölünmüş durumda olduğu” yorumuna da yer verildi.

İsrail'den Hamas'a Sinvar teklifi: Çıkış sözü

İngiliz The Guardian yazdı: İsrail'in asıl hedefi 'Gölgelerin lideri' Sinvar'ı yakalamak

İsrail'den Hamas liderine alçak tehdit!

Hamas lideri Sinvar direnişin kitabını yazdı

Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar İsrail'i korkuttu! Tehdit açıklaması

 

 

 

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR