Pakistan'da Mi-8 helikopteri düştü

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinin Kuzey Veziristan bölgesinde "Mi-8" tipi helikopterin düşmesi sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2024 15:37 GÜNCELLEME 28.09.2024 15:37 DÜNYA
Pakistan'da Mi-8 helikopteri düştü

Pakistan medyasına göre, charter uçuşu gerçekleştiren "Mi-8" tipi helikopter, motor arızası nedeniyle Kuzey Veziristan'daki petrol sahasına düştü. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ağır yaralandı. Yaralılar, güvenlik güçlerince en yakın hastanelere kaldırıldı.Helikopteri kiralayan Mari Petroleum Şirketi'nden yapılan açıklamada, kazanın teknik problemler sebebiyle meydana geldiği, bölgedeki güvenlik sorunlarıyla ilgisinin bulunmadığı bildirildi. Personel taşıdığı kaydedilen helikopterdeki pilotların Rusya vatandaşı olduğu belirtildi. ​

KAYNAK : AA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR