Dünyaca ünlü aktör hayatını kaybetti!

"Beverly Hills Cop" serisinde huysuz Dedektif John Taggart karakterini canlandıran deneyimli aktör John Ashton hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 21:32 GÜNCELLEME 01.10.2024 21:32 DÜNYA
Dünyaca ünlü aktör hayatını kaybetti!

"Beverly Hills Cop" serisindeki sert, kurallara uyan dedektif rolüyle tanınan aktör John David Ashton, bir süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü.

76 yaşında hayatını kaybeden ünlü ismin vefat haberini sözcüsü Alan Somers doğruladı.

"HERKES TARAFINDAN ÇOK ÖZLENECEK"

Hollywood'da geçirdiği 50 yıl boyunca 200'den fazla film, TV ve tiyatro yapımında rol alan John'un ailesinden açıklama geldi.

Aile, "John, onu tanıyan herkes tarafından çok özlenecek sevgi dolu bir koca, kardeş, baba ve büyükbabaydı" dedi.

1984 yapımı "Beverly Hills Cop" filminde Eddie Murphy ile birlikte rol alan ve canlandırdığı Dedektif John Taggart karakteriyle hafızalara kazınan ünlü isim, Perşembe günü Fort Collins, Colo.'da hayatını kaybetti.

 

KAYNAK : Los Angeles Times
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR