İsrail'i vuran füzeler Türkiye ve KKTC'den görüldü

İran Devrim Muhafızları'nın, İsrail'e yönelik füze saldırısı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) bazı bölgelerinde de net şekilde gözlemlendi. Füzelerin, Mersin'in bazı ilçelerinde de gözlemlendiği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2024 09:52 GÜNCELLEME 02.10.2024 10:12 DÜNYA
İsrail'i vuran füzeler Türkiye ve KKTC'den görüldü

KKTC'nin resmi ajansı Türk Ajansı Kıbrıs'ın (TAK) haberine göre, İran'ın İsrail'e gerçekleştirdiği füze saldırısı Gazimağusa, İskele ve Karpaz bölgelerinde net şekilde görüldü.

Ada'nın özellikle doğu kesimlerinden izlenen saldırıların fotoğraf ve videolarını sosyal medya platformlarından paylaşan Kıbrıslılar, savaştan duydukları kaygıyı dile getirdi.

KKTC'nin güneydoğusunda yer alan İsrail, Karpaz Burnu'na denizden 233 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca Mersin'in bazı ilçelerinde de saldırı anı gözlemlendi.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR