Hizbullah resmen tehdit etti: Mezarlığa dönüşecektir!

Hizbullah Siyasi Konsey Başkan Yardımcısı Mahmud Katami yaptığı açıklamada, “Hizbullah, İsrail'in kara harekatına karşı hazırlıklı. Düşmanın ele geçirmeye çalıştığı her mesafe, askerleri ve tankları için bir mezarlığa dönüşecektir” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 00:19 GÜNCELLEME 05.10.2024 00:19 DÜNYA
Hizbullah resmen tehdit etti: Mezarlığa dönüşecektir!

İsrail, Lübnan’da yoğun saldırılar düzenlerken, Hizbullah Hareketinin Siyasi Konsey Başkan Yardımcısı Mahmud Katami Katar merkezli haber kanalı Al Jazeera'ya açıklamalarda bulundu.

"HER MESAFE BİR MEZARLIĞA DÖNÜŞECEKTİR"

Hizbullah’ın İsrail güçlerinin Lübnan topraklarına sızma girişimini engellediğini savunan Katami, "Hizbullah, İsrail'in kara harekatına karşı hazırlıklı. Düşmanın ele geçirmeye çalıştığı her mesafe, askerleri ve tankları için bir mezarlığa dönüşecektir” dedi.

"NETANYAHU BU SAVAŞI DURDURMAK İSTEMİYOR”

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi’nin Beyrut temasları çerçevesinde bugün Hizbullah ile bir araya geldiğini aktaran Katami, “Bakan, Tahran'ın Lübnan'ın yanında olduğunu söyledi. Hizbullah savaş alanında meşguldür ve ateş altındayken müzakerelere girmeyecektir. Ateşkesi reddeden İsrail'dir. İsrail ve Başbakanı Netanyahu bu savaşı durdurmak istemiyor” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR