Erdoğan'dan Putin'e özel doğum günü hediyesi

Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Uşakov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e doğum gününde özel bir hediye gönderdiğini açıkladı. Uşakov, hediyenin içeriğine dair bilgi vermedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 16:22 GÜNCELLEME 08.10.2024 16:32 DÜNYA
Erdoğan'dan Putin'e özel doğum günü hediyesi

Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Uşakov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rus mevkidaşı Vladimir Putin'e dün yaptıkları telefon görüşmesinden önce doğum günü hediyesi gönderdiğini duyurdu. Uşakov, "Türk Cumhurbaşkanı, dünkü görüşmeden önce özel olarak bir hediye gönderdi. Bu, güzel bir Türk hediyesiydi." dedi. Uşakov, hediyenin içeriğine dair bilgi vermedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

HEDİYENİN FİYATI TARTIŞMA KONUSU OLDU

Erdoğan'ın Putin'e gönderdiği hediyenin devlet çalışanlarının kabul etmesi için izin verilen 3 bin rublelik sınırın altında olup olmadığını konusu için ise Uşakov, "Biraz üzerinde." yanıtını verdi. Uşakov, Putin'e doğum gününde başka hediyeler alıp almadığına dair sorular karşısındaysa detay vermeden "Hediyeler vardı." demekle yetindi.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR