Sahte ölüm planı için kendisine benzeyen güzellik uzmanını öldürdü

25 yaşındaki Schahraban K. ve suç ortağı, kendisine benzeyen 23 yaşındaki blogger Khadidja O.'yu öldürdü. Schahraban K.'nın yeni bir hayata başlamak için böyle bir cinayeti işlediği değerlendiriliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 21:45 GÜNCELLEME 11.10.2024 21:45 DÜNYA
Sahte ölüm planı için kendisine benzeyen güzellik uzmanını öldürdü

Almanya'da bu kadar da olmaz dedirten bir olay yaşandı.

Geçen yıl ağustos ayında Ingolstadt'ta 25 yaşındaki güzellik uzmanı Schahraban K.'nın ailesi, genç kadının aracında bir ceset buldu. Ancak cesedin kızlarına ait olmadığı, 23 yaşındaki Khadidja O. olduğu belirlendi.

KENDİSİNE BENZEYEN GENÇ KIZI ÖLDÜRDÜ

Yaşananların ardından 25 yaşındaki güzellik uzmanı Schahraban K. ve suç ortağı Sheqir K., kendisine çok benzeyen 23 yaşındaki güzellik bloggerı Khadidja O.'yu öldürmekle suçlandı.

Savcılara göre, Schahraban sosyal medyada kendisine benzeyen birini aradı ve Khadidja'yı sahte bir müzik videosu projesiyle kandırdı.

'YENİ BİR HAYATA BAŞLAMAK İÇİN'

Daily Mail'in aktardığına göre çift, kurbanı ıssız bir yere götürüp 56 kez bıçakladı.

Amaçları, Schahraban'ın ölümünü sahte gösterip yeni bir hayata başlamasıydı. Ancak olayla ilgili ortaya çıkan yeni detaylar, bir büyü iddiasının ortaya atılmasına sebep oldu.

Buna göre araçta bulunan Arapça notlar ve fotoğraflar, bu yönde şüphe uyandırdı.

'BÜYÜ' İDDİASI

Schahraban'ın eski kocası, Irak'ta kötü amaçlı büyü yapıldığını ve bunun için kurban gerekebileceğini öne sürdü.

Son olarak savunma avukatları, kara büyü iddialarını araştırmak için bir uzman talep etti.

Savcılar ise cinayetin planlı ve vahşi doğasına dikkat çekiyor.

 

KAYNAK : Daily Mail
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR