Hizbullah'tan sonra Kassam'dan da İsrail'e darbe: Katil İsrail'in özel timi öldürüldü

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyinde İsrail askeri araçlarını hedef alan dron saldırısında 4 askerin öldüğünü açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2024 22:03 GÜNCELLEME 13.10.2024 22:03 DÜNYA
Hizbullah'tan sonra Kassam'dan da İsrail'e darbe: Katil İsrail'in özel timi öldürüldü

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'i hedef aldıkları sürpriz operasyonun detaylarını açıkladı.

İSRAİL BİRLİĞİNE OPERASYON: 4 KATİL ASKER ÖLDÜRÜLDÜ

Kassam Tugayları'nın Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusunda 2 askeri araçtan oluşan İsrail keşif devriyesinin intihar dronuyla vurulması sonucu 4 İsrail askerinin öldürüldüğünü kaydetti.

Kassam, saldırıya dair görüntüleri de paylaştı.

HİZBULLAH'TA İHA SALDIRISI DÜZENLEMİŞTİ

Hizbullah, İsrail'de bir noktaya patlayıcı yüklü İHA'larla düzenlediği saldırıda 4'ünün durumu kritik 67 İsraillinin yaralandığı ve İsrail hava savunma sistemlerinin hava aracını tespit edemediğinden dolayı saldırı alarmlarının çalmadığı bildirmişti.

KAYNAK : AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR