Kamala Harris: İsrail daha fazlasını yapmalı

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerinin insani yardıma erişimini kolaylaştırmak için daha fazla adım atma çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 12:58 GÜNCELLEME 14.10.2024 12:58 DÜNYA
Kamala Harris: İsrail daha fazlasını yapmalı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan Yardımcısı ve Demokrat Parti'nin başkan adayı Kamala Harris, Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP) açıklamasına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Harris, Birleşmiş Milletler'in (BM), yaklaşık iki haftadır Gazze'nin kuzeyine gıda girmediğini bildirdiğini vurgulayarak, "İsrail, ihtiyaç sahiplerine yardım akışını kolaylaştırmak için acilen daha fazlasını yapmalı. Siviller korunmalı, yiyecek, su ve ilaca erişim sahibi olmalıdır. Uluslararası insancıl hukuka saygı gösterilmelidir” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR