İsrail'e uyarı: Acı bir misillemeyle karşılaşacaksınız

İranlı general Abbas Nilfuruşan için düzenlenen törende konuşan Devrim Muhafızları Komutanı Selami, "Saldırdığınız her noktadan acı bir misillemeyle karşılaşacaksınız, dikkatli karar verin" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 10:52 GÜNCELLEME 17.10.2024 11:59 DÜNYA
İsrail'e uyarı: Acı bir misillemeyle karşılaşacaksınız

İran Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlediği ve Hizbullah lideri Nasrallah'ın da hayatını kaybettiği saldırılarda ölen İranlı general Abbas Nilfuruşan için İsfahan'da düzenlenen törende açıklamalarda bulundu.

İsrail'e misilleme yapmaması yönünde uyarıda bulunan Selami, buna "çok daha güçlü bir tepki verileceğini" dile getirdi. Nilfuruşan için düzenlenen törende konuşan Selami, "Saldırdığınız her noktadan acı bir misillemeyle karşılaşacaksınız, dikkatli karar verin. Eğer bir hata yapıp hedeflerimize saldırırsanız, ister bölgede ister İran'da olsun, size yine acı bir şekilde karşılık veririz." dedi.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR