Dünyanın kalbinin attığı fuarda Kanal 7 rüzgarı!

100'den fazla ülkenin katılımıyla düzenlenen MIPCOM Fuarı'nda, dizi ihracatındaki başarısıyla göz dolduran Kanal 7 de yer aldı. Uluslararası bir marka haline gelen Kanal 7, "Kan Çiçekleri" dizisinin tanıtımıyla ön plana çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 19:27 GÜNCELLEME 23.10.2024 19:27 DÜNYA
Dünyanın kalbinin attığı fuarda Kanal 7 rüzgarı!
  • Haber7

Her yıl Ekim ayında düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası içerik fuarlarından biri olarak kabul edilen MIPCOM, bu yıl da Fransa'nın Cannes kentinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. "Dünya uluslararası içerik fuarlarının anası" olarak bilinen MIPCOM, 100'den fazla ülkeden 3500'ü aşkın katılımcıyı ağırladı. 

Eğlence ve medya sektörünün devlerini bir araya getirerek global içerik trendlerini belirlemede kilit bir rol oynayan fuarda, Kanal 7 rüzgarı esti. Türkiye'nin dizi ihracatında adından söz ettiren Kanal 7, uluslararası değer olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

TELEVİZYON VE PRODÜKSİYON SEKTÖRÜNÜN KALBİ BU FUARDA ATIYOR

Televizyonlar, distribütörler ve prodüksiyon firmalarını buluşturan ve 320'den fazla standın kurulduğu MIPCOM, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıları ağırlıyor.

Fuar, sektördeki son gelişmeleri takip etmeye imkan sağlarken, yeni içerikleri tanıma, değerlendirme ve ortak projeler geliştirme fırsatı sunuyor.

TÜRKİYE'DEN YOĞUN KATILIM

Türkiye, dizi ihracatında dünya üçüncüsü olma konumunu MIPCOM'da da güçlü bir şekilde hissettiriyor. Her yıl geniş katılım sağlayan sektörün tanınan firmaları ve isimleri, bu yıl da fuardaki yerini aldı.

KANAL 7'Yİ ZAHİD AKMAN VE EKİBİ TEMSİL ETTİ

60'tan fazla ülkeye dizi ihraç eden Kanal 7, MIPCOM'da kendi standıyla yer aldı. Uluslararası bir marka haline gelen Kanal 7, "Kan Çiçekleri" dizisinin tanıtımıyla ön plana çıktı.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Aykut Zahid Akman, Kanal 7 Genel Yayın Yöneticisi Yardımcısı Nazmiye Yılmaz, Kanal 7 Genel Yayın Yöneticisi Yardımcısı ve Digivu Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Sezdirmez, Dış Alımlar Müdür Yardımcısı Merve Akman ve Digivu Genel Müdür Yardımcısı Yahya Öztürk uluslararası organizasyonda Kanal 7'yi temsil etti.

'GÜNLÜK DİZİ'NİN LİDERİ KANAL 7

Televizyon sektröründe günlük dizi alanında kendisini lider olarak konumlandıran Kanal 7, uluslararası alanda dev bir marka haline geldi.

İlk olarak "Elif" dizisiyle başlayan ve bütün dizilerini yurt dışına ihraç etmeyi başaran Kanal 7, "Yemin", "Emanet", "Esaret", "Kan Çiçekleri", "Rüzgarlı Tepe" ve "Gelin" gibi dizileriyle büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Bu yapımlar, dünya genelinde geniş bir pazar bulurken, Kanal 7'yi uluslararası içerik sektöründe önemli bir oyuncu haline getirdi.

KAYNAK : Haber7
Nurullah Alpay Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR