30 yıllık trajedi 3 yılda bitti! Tesadüfen kardeşlik uzun sürmedi

Çin'in Henan eyaletinde 30 yıl önce trajik bir şekilde ayrılan ikiz kardeşler, birbirlerini tesadüfen bulmuştu. Zhang Li ve Cheng Keke'nin kardeşliği 3 yıl sürdü. İkizlerin son 6 aydır görüşmedikleri belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 16:08 GÜNCELLEME 25.10.2024 16:08 DÜNYA
30 yıllık trajedi 3 yılda bitti! Tesadüfen kardeşlik uzun sürmedi

30 yıl önce doğumda ayrılan ikizler birbirini buldu, tesadüfen tanışan kardeşler iş kurup anlaşamayınca görüşmeyi kesti.

2021 yılında birbirlerine benzerlikleri üzerine tesadüfen tanışan ve uzun mesajlaşmalardan sonra buluşarak DNA testi yaptıran Zhang Li ve Cheng Keke'nin kardeş oldukları test tarafından kanıtlanmıştı.

İlerleyen dönemde "büyülü bir kardeşlik bağı" yaşadıklarını söyleyen ikizler, şöhretlerinden de yararlanarak birlikte iş kurmaya karar verdi.

İş ortaklıkları sık sık kavgaya dönüşen Li ile Keke'nin kardeşliği sadece 3 yıl sürdü, ikizler son 6 aydır görüşmediklerini açıkladı.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR