Nicolas Maduro duyurdu! Rusya ile kritik iş birlikleri...

VenezuelaDevlet Başkanı Maduro, Rus mevkidaşı Putin ile enerji ve askeri iş birliğini görüştüklerini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2024 17:05 GÜNCELLEME 27.10.2024 17:08 DÜNYA
Nicolas Maduro duyurdu! Rusya ile kritik iş birlikleri...

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenen 16. BRICS Zirvesi kapsamında Rus mevkidaşı Vladimir Putin ile enerji ve savunma sektörleri de dahil olmak üzere iş birliği konularını görüştüğünü belirtti.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD), Venezuela ve Rusya'ya uyguladığı cezai yaptırımlarla ilgili de konuşan Maduro, yaptırımların eski dünyanın mirası olduğunu vurgulayarak, Batılı ülkelerin tahakküm kurmak, özgürlükleri dolar yardımıyla manipüle etmek ve dünyanın ileri gitmesini önlemek istediklerini kaydetti.

KAYNAK : DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR