Terör örgütü PKK/YPG elebaşı Mazlum Abdi'den itiraf: Türk ordusu bizi felç etti!

Türkiye'nin inlerine kadar bombaladığı terör örgütü PKK/YPG'nin terörist elebaşı Mazlum Abdi, Türk ordusunun günde en az 80 SİHA saldırısı yaptığını ve bu durumun kendilerini felç ettiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.12.2024 02:03 GÜNCELLEME 14.12.2024 14:48 DÜNYA
Terör örgütü PKK/YPG elebaşı Mazlum Abdi'den itiraf: Türk ordusu bizi felç etti!

ABD medyasından FOX News'e konuşan terör örgütü PKK/YPG'nin "Mazlum Kobani" kod adlı Ferhat Abdi Şahin adlı teröristbaşısı, bölgede terör örgütlerine göz açtırmayan Türkiye ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

"TÜRK ORDUSU BİZİ FELÇ ETTİ"

Türkiye sınırında terörizme göz açtırmayan Türk ordusu ve SİHA'ları tarafından yoğun bombardıman altında olduklarını söyleyen terörist elebaşı Abdi, "Sürekli saldırı altındayız. Türk ordusu tarafından günde en az 80 SİHA saldırısı alıyoruz. Yoğun top atışları var. Bu durum bizi felç etti." dedi.

"TÜRKİYE'NİN HTŞ'YLE İLİŞKİSİNDEN ENDİŞELİYİZ"

Bilindiği üzere Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, geçtiğimiz gün Şam'a gitmişti. Kalın'ın ziyareti, terör örgütü PYD/YPG'yi rahatsız etti. Teröristbaşı Abdi, yaptığı açıklamada, "HTŞ'nin Türkiye ile ilişkileri ve İbrahim Kalın'ın Şam ziyareti bizi elbette endişelendiriyor." ifadelerini kullandı.

Abdi, son olarak bir kez daha ABD'ye sığınarak, "Umarız ABD, bölgelerimize yönelik bu saldırıları durdurmak için yeterli siyasi baskıyı uygular." diye konuştu.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR