Türkiye'den son dakika Sednaya adımı! Resmen harekete geçildi

Türkiye, Suriye'de çöken Esed rejiminin Savunma Bakanlığı'na bağlı olan Sednaya Askeri Hapishanesi'nde mahsur kalmış olabileceği düşünülen kişiler için harekete geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.12.2024 02:43 GÜNCELLEME 16.12.2024 09:45 DÜNYA
Türkiye'den son dakika Sednaya adımı! Resmen harekete geçildi

Suriye'de çöken rejimin Savunma Bakanlığına bağlı olan Sednaya Askeri Hapishanesi'nde mahsur kalmış olabileceği düşünülen kişiler için AFAD ağır arama kurtarma ekipleri sevk edilecek.

SEDNAYA'DA KAPSAMLI ARAMA YAPILACAK

Eski rejime karşıt göstericilerin tutulduğu ve işkence gördüğü yer olarak bilinen Sednaya'da, AFAD ekipleri, gelişmiş arama kurtarma cihazlarıyla detaylı bir arama tarama faaliyeti gerçekleştirecek.

80 kişilik AFAD ekibi, yarın saat 12.00'de bölgeye ulaşarak çalışmalarına başlayacak.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR