Güney Kore’de öğretmen dehşeti! 8 yaşındaki öğrencisini öldürdü!
Güney Kore'deki Daejeon kentine bağlı Milli Eğitim Bakanlığı il müdürlüğü kentte bir öğretmenin, 8 yaşındaki öğrencisini bıçaklayarak öldürdüğünü açıkladı.
ABONE OL
GİRİŞ 11.02.2025 11:14
GÜNCELLEME 11.02.2025 11:14
DÜNYA
Güney Kore'nin Daejeon kentinde bir ilkokulda meydana gelen olayda öğretmen, 8 yaşındaki öğrencisini bıçaklayarak öldürdü. Okulun ikinci katında bıçaklanmış halde bulunan öğrencinin hayatını kaybettiği belirtildi. Polis, 40 yaşındaki öğretmenin öğrencisini bıçakladığını itiraf ettiğini açıkladı.
DEPRESYON NEDENİYLE 6 AYLIK İZİN TALEBİNDE BULUNMUŞTU!
Daejeon Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenin 9 Aralık'ta depresyon nedeniyle 6 aylık izin talebinde bulunduğunu ancak doktorların kendisini çalışabilir olarak değerlendirmesinin ardından okula döndüğünü söyledi. Güney Kore'nin geçici cumhurbaşkanı Choi Sang-mok, olayla ilgili soruşturma başlatılması talimatını verdiğini kaydederken, bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.
KAYNAK : DHA