Son dakika: Ermenistan, Azerbaycan'a ateş açtı!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin, Azerbaycan mevzilerine bugün ikinci kez ateş açtığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2025 19:56 GÜNCELLEME 17.03.2025 09:28 DÜNYA
Son dakika: Ermenistan, Azerbaycan'a ateş açtı!

Ermenistan askerleri bölgedeki provokasyonlarına devam ediyor. Ermenistan askerleri, Azerbaycan mevzilerine bugün ikinci kez ateş açtı.

ERMENİSTAN GÜÇLERİ AZERBAYCAN'A SALDIRDI

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yerel saatle 18.35 sıralarında Ermenistan Silahlı Kuvvetleri’ne ait birliklerin, Gorus ilinin Hazinavar yerleşkesindeki mevzilerinden, Azerbaycan ordusunun mevzilerine ateş açtığı bildirildi.

Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin bugün yerel saatle 09.45 sıralarında Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını kaydetmişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR