Ermenistan’dan Azerbaycan’a 3’üncü saldırı!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin, Azerbaycan mevzilerini üçüncü kez hedef aldığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2025 09:46 GÜNCELLEME 17.03.2025 09:46 DÜNYA
Ermenistan’dan Azerbaycan’a 3’üncü saldırı!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalarda, Azerbaycan mevzilerine, Gorus ilinin Dığ köyündeki Ermenistan mevzilerinden dün yerel saatle 09.45, Hazinevar köyündeki mevzilerden de yerel saatle 18.35 sularında ateş açıldığı belirtildi.

ERMENİSTAN'IN ÜÇÜNCÜ SALDIRISI!

Bakanlık ayrıca Gorus ilinin Burun köyü istikametindeki Ermenistan mevzilerinden 20.10'dan 20.45'e kadar Azerbaycan mevzilerinin hedef alındığı bilgisini paylaştı.

KAYNAK : AA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR