Moskova-Kiev arasında esir takası!

Ukrayna ile gerçekleştirilen esir takası kapsamında 205 Rus askerine karşılık 205 Ukraynalı askerin serbest bırakıldığı açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2025 17:00 GÜNCELLEME 06.05.2025 17:00 DÜNYA
Moskova-Kiev arasında esir takası!

 Rusya ile Ukrayna arasında yapılan esir takası kapsamında 205 Rus ve 205 Ukraynalı askerin serbest bırakıldığı açıklandı.

205 KİŞİ GERİ GETİRİLDİ!

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ukrayna ile gerçekleştirilen esir takası kapsamında 205 Rus askerinin geri getirildiği, Kiev'e de 205 kişinin teslim edildiği bildirildi. Açıklamada, esir takasının, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ara buluculuğuyla gerçekleştiği kaydedildi.

KAYNAK : DHA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR