Kardeş ülkeden 'Türkiye' paylaşımı! 'Sadık dost Erdoğan'
Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kosova halkına “sarsılmaz destek” verdiğini belirterek, ülkesinin "sadık dostu" olarak nitelendirdi.
ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2025 04:17
GÜNCELLEME 18.05.2025 04:17
DÜNYA
Cumhurbaşkanı Osmani, Arnavutluk'un başkenti Tiran'daki Avrupa Siyasi Topluluğu 6. Zirvesi kapsamında dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
"KOSOVA'NIN SADIK DOSTU: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN"
Osmani, paylaşımında, “Kosova’nın sadık dostu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmek her zaman olduğu gibi büyük bir memnuniyet.” ifadesini kullandı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR
Erdoğan’ın Kosova halkına “sarsılmaz destek” verdiğini kaydeden Osmani, Kosova’nın uluslararası alandaki konumunu güçlendirmek için çalışıp, sürekli olarak savunduğu için kendisine teşekkür ettiğini vurguladı.
KAYNAK : AA