ABD'de bomba alarmı: Siyasetçiler ve 400 kişi tahliye edildi

ABD'nin Illinois eyaletinde kaldıkları otelde bomba olduğu ihbarı üzerine Texaslı siyasetçiler, otelden tahliye edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.08.2025 23:56 GÜNCELLEME 06.08.2025 23:56 DÜNYA
ABD'de bomba alarmı: Siyasetçiler ve 400 kişi tahliye edildi

Illinois eyaletinin St. Charles kenti polisinden yapılan açıklamaya göre, Texaslı Demokrat siyasetçilerin kaldığı otele bomba ihbarı geldi. Bunun üzerine siyasetçiler ve yaklaşık 400 kişi otelden ve bölgeden tahliye edildi.

Bölgede arama yapan bomba imha ekipleri herhangi bir şüpheli bulguya rastlamadı. Öte yandan otelde kalan siyasetçiler duruma ilişkin ortak bir basın açıklaması yayımladı.

Siyasetçilerin sabah saatlerinde bomba tehdidi aldıklarının belirtildiği açıklamada, "Biz güvendeyiz, emniyetteyiz ve yılmayız" ifadesi yer aldı. Açıklamada, yerel yetkililer ve emniyet güçlerine de teşekkür edildi.

KAYNAK : AA