'Ölüler Günü'nde büyük felaket! Çoğu çocuk en az 23 ölü

Meksika’da bir süpermarkette Ölüler Günü festivali sırasında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında en az 23 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2025 08:20 GÜNCELLEME 02.11.2025 08:20 DÜNYA
'Ölüler Günü'nde büyük felaket! Çoğu çocuk en az 23 ölü

Meksika’nın Hermosillo kentindeki süpermarketinde çıkan yangın felakete neden oldu.

'Ölüler Günü' festivali kutlamaları sırasında patlamanın ardından mağazayı saran alevler nedeniyle en az 23 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Olayda yaralı sayısının da en az 11 olduğu duyuruldu. Hayatını kaybedenlerin bir çoğunun çocuk olduğu belirtildi.



Eyalet başsavcısı Gustavo Salas, adli tıp biriminin verilerine göre ölümlerin çoğunun zehirli gaz solunmasından kaynaklandığını açıkladı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR