Paris metrosunda 3 kadına bıçaklı saldırı! Biri hamileydi

Fransa'nın başkenti Paris’teki bir metro hattında gerçekleşen bıçaklı saldırıda 3 kadın yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.12.2025 12:55 GÜNCELLEME 27.12.2025 12:59 DÜNYA
Paris metrosunda 3 kadına bıçaklı saldırı! Biri hamileydi

Fransız basınında yer alan haberlere göre; dün Paris metrosunun 3 numaralı hattında meydana gelen bıçaklı saldırıda 3 kadın yaralandı. Bagnolet ve Levallois-Perret bölgelerini birbirine bağlayan hatta seyahat eden saldırganın, farklı istasyonlarda 3 kadına bıçakla saldırdığı bildirildi.

SALDIRGAN YAKALANDI

Mağdurların olay yerinde tedavi edildiği ve yaralarının hayati tehlike arz etmediği kaydedilirken, bıçaklanan kadınlardan birinin hamile olduğu belirtildi.

Mali kökenli olduğu belirtilen 25 yaşındaki saldırganın, daha sonra evinde yakalanarak gözaltına alındığı aktarıldı.

KAYNAK : DHA
Meryem Üstün Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünü bitirdi ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nde Felsefe yüksek lisansını tamamladı. Ekim 2023'ten beri Haber7 bünyesinde internet editörü olarak çalışmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR