Suriye hükümeti son dakika duyurdu: 3 kentte olağanüstü hal sona erdi

Suriye hükümeti, Suriye ordusu ile terör örgütü YPG/SDG arasındaki çatışmalar nedeniyle Halep, Deyrizor ve Rakka'da ilan edilen olağanüstü halin sona erdiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2026 19:33 GÜNCELLEME 24.01.2026 03:10 DÜNYA
Suriye hükümeti son dakika duyurdu: 3 kentte olağanüstü hal sona erdi

SON DAKİKA HABERİ: Suriye ordusunun, terör örgütü YPG/SDG'ye yönelik düzenlediği operasyonlar sonucunda Halep, Deyrizor ve Rakka'da hayat normale dönüyor.

3 KENTTE OHAL SONA ERDİ

Suriye Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suriye ordusu ile terör örgütü YPG/SDG arasındaki çatışmalar nedeniyle olağanüstü hal (OHAL) ilan edilen Halep, Deyrizor ve Rakka'da olağanüstü halin sona erdi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR